Koira.info

Olet täällä: Neuvoja koiranomistajille

5 peliä internetissä, joissa on mukana koiria

Koirat ovat hauskoja eläimiä. Koiraa ei turhaan sanota ihmisen parhaaksi ystäväksi. Koirien sosiaalisuus ja ihmisen kanssa yhteensopiva persoonallisuus ovat tehneet koirista suositun lemmikin ja apulaisen. Koirien erilaiset persoonallisuudet tekevät jokaisesta koirasta omanlaisensa. Koirista on moneen – huviin ja hyötyyn. Voidaan sanoa: koirat ovat mukavia.

Koirat ovat myös olleet monen viihdetuotteen teemana. Useat tunnetut elokuvat ovat sisältäneet koiria. Korista kertovia elokuvia ovat vaikkapa Beethoven, Cujo, Seikkailu etelänavalla, Uskomaton seikkailu, Benji, Bim mustakorva, Koirani Skip, Erämetsän sankarit, Kaunotar ja Kulkuri sekä Lassie palaa kotiin. Koirista saa tehtyä hyviä elokuvia ja hyviä tarinoita. Koirien kanssa elokuvaan saa erilaisen kerronnallisuuden kuin pelkkien ihmisten elokuvissa.

Koirat ovat olleet myös usean televisiosarjan teemana. Kotimainen Susikoira Roi oli aikoinaan koira-aiheinen sarja, joka kertoi saksanpaimenkoiran ja pojan ystävyydestä. Saksalainen televisiosarja Poliisikoira Rex on sekin suurelle osalle tuttu. Koirat ovat hyvä lisä televisiosarjaan.

Koirista on muuhunkin. Älypää verkkopelisovelluksessa voi pelata koira-aiheista kyselyvisaa, jossa on paljon koiraharrastajille sopivia kysymyksiä. Koira-aiheisiin peleihin on helppo mieltyä. Koirien kanssa pelit ovat hauskempia.
Koirista on tehty myös videopelejä. Tällaisia videopelejä ovat esimerkiksi Little Friends: Dogs and Cats. Tässä koirasimulaattorissa pääsee hoitamaan leikittämään koiran ja kissan pentuja. Koiranpennun kanssa leikkiminen simulaattoripelillä on varsin hauska tapa pelata peliä. Ainakin se on vaihtelua ainaiseen räiskintään ja väkivaltaan.
Myös Sims Cats and Dogs on toinen koiriin liittyvä videopeli. Kyse on Sims pelin lisäosasta. Pelissä voi hankkia simille koiran tai kissan ja näin mullistaa hahmon maailma. Pelissä koiria voi muokata halutun laiseksi. Jokaisen Simsiä pelanneen kannattaa ehdottomasti harkita tämän lisäosan hankkimista.

My Universe – Puppies & Kittens on hauska koira- ja kissateemainen simulaattoripeli. Koirien kanssa simulaattorissa tapahtuva pelaaminen on hauskaa – aivan kuin olisit tekemisissä aitojen eläinten kanssa.
Koirista on myös tehty kolikkopelejä. Yksi suosittu peli on Puppy Love. Ninja kasinolla voi pelata monenlaisia kolikkopelejä. Myös koira-aiheisia pelejä.

Koirista saa paljon hauskoja teemoja viihteeseen. Koiran voi myös hankkia itselle. Hankikoira sivusto on koirien hankkimiseen sopiva sivusto. Ennen kuin hankkii koiran, kannattaa hieman miettiä millainen koira sopii itselle ja omaan elämäntilanteeseen. Eri koirarodut vaativat eri määrän huolenpitoa. Toisia pitää ulkoiluttaa enemmän ja toiset vaativat suurempia panostuksia ruokaan ja tilaan. Koirarodut eroavat suuresti myös käyttäytymiseltään. Lapsiperheeseen ei kannata hankkia minkälaista koiraa tahansa. Koira kannattaa valita oletetun käyttäytymisen perusteella.

Koirista on paljon iloa. Koirat myös sopivat viihdyttämään ihmisiä. Koirat sopivat live-esityksiin sirkuksessa ja viihteeseen. Koirien rento olemus ja hauska luonne sekä monipuoliset tyypit saavat ihmisissä tunnereaktioita aikaan. Jokaisella on käsitys ja mielleyhtymä koirista. Jokaisella on mielipide koirista. Koirat ovat kaikille tuttuja ja läheisiä.
Koirista on moneen. Koirat ovat oikeasti söpöjä. Koirista on myös paljon blogeja. Koiraharrastaja voi viettää paljon aikaa koirablogien parissa. Blogeissa kerrotaan monipuolisesti koirista ja blogeja on useista näkökulmista.

Kommentoi ensimmäisenä

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua 5 peliä internetissä, joissa on mukana koiria sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


© 2024 Koira.info
Haluat vihjata virheellisestä tai puuttuvasta, mutta tärkeästä tiedosta, tai ehdottaa yhteistyötä? Voit lähettää palautetta tällä lomakkeella.